Welke lening wil je vergelijken?

persoonlijke lening vergelijken

Persoonlijke lening

auto lening vergelijken

Autolening

motor lening vergelijken

Motorlening

motor lening vergelijken

Mobilhome lening

fietslening vergelijken

Fietslening

persoonlijke lening vergelijken

Renovatielening

persoonlijke lening vergelijken

Energielening

huwelijkslening vergelijken

Huwelijkslening

interieurlening vergelijken

Interieurlening

vakantielening vergelijken

Vakantielening

studielening vergelijken

Studielening

Hoeveel geld kan je lenen?

Het bedrag dat je kan lenen via een persoonlijke lening, is sterk afhankelijk van bank tot bank. Het maximumbedrag dat je kan lenen wordt afgestemd op je profiel. Factoren die meespelen zijn:

  • Je netto maandinkomen.
  • Je gezinssituatie; woon je samen en heb je kinderen ten laste?
  • Heb je een vaste- of tijdelijke job?
  • Heb je nog andere leningen die moeten blijven lopen?​
  • Heb je nog andere vaste kosten waar je maandelijks rekening mee moet houden, zoals kosten voor kinderopvang en je auto?

Niet elke bank hanteert dezelfde voorwaarden of limieten. Hoe dan ook worden de onderstaande bedragen het vaakst geleend:

2000 euro3000 euro5000 euro10000 euro15000 euro20000 euro25000 euro30000 euro40000 euro50000 euro

Is een lening vergelijken eigenlijk wel zinvol?

Ja hoor! De tarieven en de algemene voorwaarden verschillen namelijk van kredietgever tot kredietgever. Als je dus op zoek bent naar de beste lening in jouw situatie en tegelijkertijd geld wilt besparen, is een lening vergelijken een absolute must. Ben je nog steeds niet overtuigd van het online vergelijken van een lening? Dan heb ik voor jou nog even de voordelen op een rijtje gezet:

  • Je bespaart geld en tijd door een lening online te vergelijken. Het is namelijk eenvoudig, snel en bovendien volledig vrijblijvend. Dankzij een vergelijkingsplatform als deze kan je slechts in vijf minuutjes tijd een lening vergelijken en vervolgens afsluiten.
  • Je beslist helemaal zelf welke lening jij het beste vindt. Je hebt namelijk niet te maken met verkooppraatjes of sociale druk. Of je nu voor de goedkoopste lening kiest of de lening met de beste voorwaarden, het is jouw beslissing. Een lening vergelijken en simuleren op een de website van de kredietgever is bovendien ook volledig vrijblijvend en onpartijdig.
  • Het gebeurt wel eens dat kredietverstrekkers de algemene voorwaarden van hun leningen wijzigen. Het is dus mogelijk dat je dan een goedkopere lening kan afsluiten met dezelfde looptijd.
  • Er zijn meer dan 15 verschillende kredietgevers in België die leningen aanbieden. Waarom dan niet deze kredietgevers online vergelijken en zoeken naar een lening die het beste bij je past?

Banken die we vergelijken

Tegenwoordig is het niet eenvoudig om leningen te vergelijken. Overal moet je lange formulieren invullen om een simulatie te ontvangen. Dankzij BankVergelijker.be hoef je dit maar één keer te doen. Wij vergelijken meteen héél wat leningen van zo goed als alle banken in België. Daarbij horen onder andere Belfius, KBC, Beobank, Santander, Mozzeno, Axa bij om er maar enkele te noemen.

axa persoonlijke lening
kbc persoonlijke lening
belfius persoonlijke lening
beobank persoonlijke lening
bnp paribas fortis persoonlijke lening
cetelem persoonlijke lening
cofidis persoonlijke lening
mozzeno persoonlijke lening
europabank persoonlijke lening
santander persoonlijke lening

Hulp nodig bij het vergelijken van je lening?

Met BankVergelijker.be ontdek je eenvoudig en snel de goedkoopste en beste lening van 2022. Kom je er niet helemaal uit en heb je hulp nodig? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We helpen je graag de beste lening vinden!